Csoportos beszedési megbízás

 
 
Bankunk forint fizetési számlával rendelkező ügyfeleinek az ismétlődő, de nem fix összegű átutalásai teljesítésére (pl. közüzemi számlák rendezése, biztosítási díjak kiegyenlítése, stb.) lehetősége van csoportos beszedési megbízást adni. Ebben az esetben az ügyfél megbízza a szolgáltatót, hogy számlájáról leemelje a díjat, és ugyanakkor engedélyt ad a Banknak, hogy ezt a szolgáltató számára lehetővé tegye.
 

A termék előnyei:

  • gyors és rugalmas ügyintézés
  • kényelmes, mivel ügyfelünknek nem kell rendszeresen felkeresni az átutalás miatt Bankot
  • minden szolgáltatási díj esetében lehetőség van felső értékhatár megjelölésére
  • a felhatalmazás érvényessége és a teljesíthető összeg felső értékhatára módosítható
  • ügyfelünk saját számlájáról ismerőse, hozzátartozója fizetési kötelezettségeit is teljesítheti, mivel a bankszámla tulajdonos adatai és a fogyasztó adatai külön-külön szerepelnek a megbízáson
  • segítségével kiváltható a sárga csekkes befizetés
 

Ajánlatunk:

Ajánljuk minden forint folyószámlával rendelkező ügyfelünknek, akik ez által kényelmesebbé tehetik pénzügyeiket.
 

Az igénylés, felvétel technikai tudnivalói, feltételei:

Személyesen bármelyik fiókunkban, postai úton, online PC Midi és Max szolgáltatás igénybevételével, KDB Netbankon keresztül, illetve a szolgáltatónál. Feltétele forint folyószámla megléte.
 
 
Felhívjuk tisztelt ügyfeleink figyelmét, hogy a csoportos beszedési felhatalmazás megadásának feltételei az alábbiak szerint változnak:

2009. november 1-jétől a formanyomtatvány egy szabadon elfogadható nyilatkozattal egészül ki. A nyilatkozat értelmében a megbízónak (fogyasztónak) lehetősége van hozzájárulni ahhoz, hogy a KDB Bank Európa Zrt. a megjelölt kedvezményezettet (szolgáltatót) értesítse a megbízó (fogyasztó) által megadott teljesítés felső értékhatáráról. A változás csak az új megbízásokat érinti, a korábban megadott felhatalmazásokra nem vonatkozik.

 

A további feltételekről és a megbízás díjáról a Kondíciós listában tájékozódhat, valamint figyelmébe ajánljuk a GIRO Zrt. által indított csoportos beszedésről szóló weboldalt, amely további hasznos információkkal szolgál.

 

 

 

We use cookies to ensure our visitors have the best browsing experience on our website.
Find out more... I agree